Η ιστορία του Amaltheia Catering

Η εταιρεία Αμάλθεια Catering, με δεκαετή πορεία στο χώρο της εστίασης και του catering, με εξειδίκευση στις δεξιώσεις γάμου,  βάφτισης αλλά και γενικότερα σε οποιαδήποτε άλλη κοινωνική εκδήλωση, απο το 2009 και μετά, έχει και τον δικό της χώρο εκδηλώσεων, στα νότια προάστια, στη παραλία της Γλυφάδας, το Amaltheia The Place.

[pk_divider]
Amaltheia Catering: Για εκδηλώσεις οποιουδήποτε μεγέθους και αιτιολογίας που θα σας μείνουν αξέχαστες, this is the catering to be…
[pk_divider]

Η εταιρεία Amaltheia Catering, απο τις πλέον οργανωμένες και με πολυετή παρουσία στο χώρο της εστίασης, έχει τη δυνατότητα να σας προτείνει τη συνεργασία της σε όλα τα επίπεδα που αφορούν τις δραστηριότητες και τις ανάγκες σας, στους χώρους της, σε συνεργαζόμενα κτήματα και αίθουσες ή και στον δικό σας χώρο.

Η εταιρεία μας διαθέτοντας μεγάλους χώρους παραγωγής, με την πλέον άρτια και σύγχρονη κουζίνα, με άριστα εκπαιδεύμενο προσωπικό, με τις απαίτούμενες προδιαγραφές και τον κατάλληλο εξοπλισμό έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετήσεί τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.

Η ποιότητα, η προσοχή στη λεπτόμερια, η άρτια προετοιμασία, η ξεχωριστή πρόταση, είναι αυτά που θα σας κάνουν να νιώσετε σίγουροι και περίφανοι για την επιλογή σας.